SIDSTE NYT

——————————————————————————————————————

Så er det tid til influenzavaccination

Er du 65 år eller derover? Eller har du en kronisk sygdom, der gør, at du er i risiko for at få en alvorlig influenzasygdom? Så mød op i klinikken og bliv gratis influenzavaccineret.

Fra mandag den 2. oktober og resten af 2017 kan du blive vaccineret  i klinikken. Er du gravid i 2. eller 3. trimester kan du blive gratis vaccineret frem til og med februar 2018. Det gælder også, hvis du har en immundefekt og dem, du bor sammen med.

Du behøver ikke bestille tid til vaccinationen. Du møder blot op i klinikkens åbningstid og henvender dig i receptionen. Husk dit sundhedskort.

Tilbuddet om gratis vaccination gælder for disse sygdomme/tilstande.

——————————————————————————————————————

Det bliver lettere at få en tid!

Vi har indført et nyt tidsbestillingssystem i klinikken. Det betyder langt flere tilgængelige tider for dig som patient.
Med det nye system bestræber vi os på, at du kan få en tid til konsultation inden for tre hverdage.

Til korte problemstillinger har du også mulighed for at vælge TSD (Tid Samme Dag), som kan bestilles samme dag du ønsker tiden. Tid samme dag er en HURTIG tid (10 minutter alt inklusiv), og det skal understreges, at der kun er tid til EEN PROBLEMSTILLING! – det vil overvejene være klinikkens speciallæger, som varetager funktionen.

Den forbedrede tilgængelighed gælder både ved tidsbestilling via vores hjemmeside www.lisv.dk samt ved telefonbestilling på telefonnummer 82132323.

Med det nye tidsbestillingssystem kan du ikke bestille tid længere end tre dage frem – dog er kontroller for kronisk syge patienter, børne- og graviditetsundersøgelser samt diverse attester som fx. kørekort undtaget.

NB: Systemet kan IT-teknisk ikke tage højde for dagene i weekenden, hvorfor tider mandag til onsdag kan bestilles fra fredag til søndag.

———————————————————————————————————————————————-

SMS-REMINDER

De patienter der er oprettet med et mobilnummer modtager kl. 20.00 aftenen før aftalt konsultation en SMS-reminder.

———————————————————————————————————————————————

Klamydiatest til kvinder – gør det selv!

Klinikken tilbyder nu, at kvindelige patienter kan testet for klamydia, uden at skulle undersøges gynækologisk af en læge.

Hvordan?…… – via en selvpodning fra skeden, på Klinikkens toilet, kan kvinden på den måde blive undersøgt for smitte med klamydia med samme sikkerhed som ved en lægelig undersøgelse.

Som altid sendes klamydiasvar automatisk ud til de af vores patienter der har oprettet sig via hjemmesiden – menupunktet:  ‘Selvbetjening’ -Er man ikke oprettet kan man kontakte Klinikken telefonisk og få svar samt eventuel behandling – svartiden er tre dage.

Ubehandlet kan klamydia medføre kroniske underlivssmerter, graviditet uden for livmoderen og ufrivillig barnløshed

———————————————————————————————————————————————