SIDSTE NYT

Det bliver lettere at få en tid!

Vi har indført et nyt tidsbestillingssystem i klinikken. Det betyder langt flere tilgængelige tider for dig som patient.
Med det nye system bestræber vi os på, at du kan få en tid til konsultation inden for tre hverdage.

Til korte problemstillinger har du også mulighed for at vælge TSD (Tid Samme Dag), som kan bestilles samme dag du ønsker tiden. Tid samme dag er en HURTIG tid (10 minutter alt inklusiv), og det skal understreges, at der kun er tid til EEN PROBLEMSTILLING! – det vil overvejene være klinikkens speciallæger, som varetager funktionen.

Den forbedrede tilgængelighed gælder både ved tidsbestilling via vores hjemmeside www.lisv.dk samt ved telefonbestilling på telefonnummer 82132323.

Med det nye tidsbestillingssystem kan du ikke bestille tid længere end tre dage frem – dog er kontroller for kronisk syge patienter, børne- og graviditetsundersøgelser samt diverse attester som fx. kørekort undtaget.

NB: Systemet kan IT-teknisk ikke tage højde for dagene i weekenden, hvorfor tider mandag til onsdag kan bestilles fra fredag til søndag.

———————————————————————————————————————————————-

Ny speciallæge i klinikken

Vi byder Speciallæge i Almen Medicin Line Pernille Kjær velkommen i klinikken.

Line overtager stillingen som ansat Speciallæge i Almen Medicin efter Anna, som vi har arbejdet sammen med de to sidste år.

Vi har været så heldige at få en ung dygtig kvinde ind i klinikken og ser frem til samarbejdet.

———————————————————————————————————————————————-

SMS-REMINDER

De patienter der er oprettet med et mobilnummer modtager kl. 20.00 aftenen før aftalt konsultation en SMS-reminder.

———————————————————————————————————————————————

Klamydiatest til kvinder – gør det selv!

Klinikken tilbyder nu, at kvindelige patienter kan testet for klamydia, uden at skulle undersøges gynækologisk af en læge.

Hvordan?…… – via en selvpodning fra skeden, på Klinikkens toilet, kan kvinden på den måde blive undersøgt for smitte med klamydia med samme sikkerhed som ved en lægelig undersøgelse.

Som altid sendes klamydiasvar automatisk ud til de af vores patienter der har oprettet sig via hjemmesiden – menupunktet:  ‘Selvbetjening’ -Er man ikke oprettet kan man kontakte Klinikken telefonisk og få svar samt eventuel behandling – svartiden er tre dage.

Ubehandlet kan klamydia medføre kroniske underlivssmerter, graviditet uden for livmoderen og ufrivillig barnløshed

———————————————————————————————————————————————

Gratis Influenzavaccination

Den 1. oktober 2015 starter tilbuddet om gratis influenzavaccination til personer i risiko for alvorlig influenzasygdom.

Det gratis tilbud gælder frem til 31. december 2015. Gravide i 2. og 3. trimester, samt personer med immundefekt og deres husstandskontakter, kan dog blive vaccineret gratis frem til og med slutningen af februar 2016.

Vaccinationen anbefales og er gratis for personer, der er 65 år eller derover eller er kronisk syge efter lægelig vurdering:

 • 1) Personer med kronisk lungesygdom
 • 2) Personer med hjerte- og kar-sygdom (undtaget isoleret forhøjet blodtryk)
 • 3) Personer med diabetes 1 eller 2 (sukkersyge)
 • 4) Kvinder der er gravide i 2. og 3. trimester
 • 5) Personer med svær overvægt (vejledende BMI>40)
 • 6) Personer med påvirket respiration på grund af nedsat muskelkraft
 • 7) Personer med kronisk lever- og nyresvigt
 • 8) Personer med andre kroniske sygdomme, hvor tilstanden ifølge lægens vurdering medfører, at influenza udgør en alvorlig sundhedsrisiko
 • 9) Personer der har andre alvorlige sygdomme, hvor tilstanden ifølge lægens vurdering medfører, at influenza udgør en alvorlig sundhedsrisiko.
 • 10) Personer med medfødt eller erhvervet immundefekt
 • 11) Personer der er husstandskontakter til svært immunsupprimerede patienter, idet man her i særlige tilfælde kan tilbydes vaccination.

Desuden kan førtidspensionister blive vaccineret gratis

Ingen tidsbestilling nødvendig – du møder bare op i åbningstiden og henvender dig i receptionen!

Vel mødt hos Lægerne i Sundhedshuset Vesterbro