Om klinikken

Vi er tre speciallæger i almen medicin med bred erfaring inden for bl.a. børne- og voksensygdomme og lidelser relateret til livsstil. I vores klinik tilbyder vi mange former for undersøgelser og behandlinger og kan foretage de fleste blodprøver i eget laboratorium – så du slipper for at skulle flere steder hen for at få taget en blodprøve.

Selvom vi er tre læger i samme klinik, har du som patient din egen læge.

Rent lægefagligt deles vi læger dog om patienterne – det vil sige, at fra tid til anden holder vi konference, hvor vi sammen diskuterer særligt udvalgte problemstillinger for at optimere vores lægefaglige beslutninger, så du får den bedste behandling.

Da vi hver især er særligt interesseret i bestemte specialer, er du selvfølgelig altid velkommen til at komme hos en anden læge end den faste, hvis du føler, at der er emner, du foretrækker at tale med en anden læge om.

Universitetsklinik – Klinikken varetager uddannelse af speciallæger samt yngre læger under uddannelse på Københavns Universitet. Af samme årsag vil du ind i mellem se nye ansigter samt blive tilbudt behandling ved en af de læger som i kortere eller længer tid er tilknyttet klinikken. Alle læger under uddannelse superviseres dagligt af speciallægerne i klinikken.

I akuttiden – Har du fået en akuttid, skal du forberede dig på, at der kan være ventetid! 
Du kan altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den læge, som er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Nærhed og nærvær
Hos Lægerne i Sundhedshuset Vesterbro arbejder vi ud fra et princip om nærhed og nærvær. Vi prioriterer tillid, respekt og samarbejde med dig som patient i klinikken. Vi tager højde for de forskellige livssituationer, som vores patienter befinder sig i, men vil f.eks. altid gerne prøve at ’skubbe’ til vores patienter i forhold til livsstil gennem motiverende samtaler.

Vi har indrettet klinikken med ordentlige forhold for børn og voksne, ældre og gangbesværede – med særligt legerum til børnene og god plads til at komme omkring med både barnevogn og rollator.

Velkommen i klinikken

Nyeste viden…
Hos Lægerne i Sundhedshuset Vesterbro er vi altid opdateret med den nyeste viden på området, og vi følger de seneste lægefaglige instrukser i undersøgelser og behandlinger. Vi bruger det nyeste diagnostiske udstyr og kvalitetssikrer løbende, i samarbejde med Københavns Praktiserende Lægers Laboratorium (KPLL), klinikkens testudstyr, så det lever op til vores krav om avancerede prøvetagninger. Udover lungefunktionsundersøgelse (puste-prøve) og hjertekardiogram (EKG) har vi også mulighed for at teste, om dit barn har væske i mellemøret.

Vi ved, at tilgængelighed hos lægen betyder rigtig meget for mange af vores patienter. Derfor er det muligt selv at bestille tid til konsultation via hjemmesiden, selv forny den medicin du plejer at få og sende en kort besked eller stille et spørgsmål via hjemmesiden (se mere under “Selvbetjening”).

Mange af vores patienter har en travl hverdag, og vi ønsker ikke at opholde patienterne mere end højst nødvendigt. Til gengæld vil vi gerne se patienten i øjnene, når der skal gives svar på prøver, hvor patienten kan have behov for uddybende information omkring sin helbredstilstand.