Speciallægerne

Gobind og Kristian er speciallæger i almen medicin med kandidatuddannelse fra Københavns Universitet og speciallægeuddannelse fra Region Sjælland.

I løbet af uddannelsen til speciallæge har de haft en meget bred berøringsflade med de fleste lægefaglige specialer, som f.eks. medicin, organ- og ortopædkirurgi, sygdomme i urinvejene (urologi), kvindesygdomme (gynækologi og obstetrik), psykiatri og børnesygdomme (pædiatri).

 

Læge Gobind Kalsi

Gobind Singh Kalsi: 43 år, gift, to børn.

Gobind Singh Kalsi er uddannet læge fra Københavns Universitet 2004. Han er speciallæge i almen medicin og har bred medicinsk erfaring inden for både børne- og voksensygdomme. Han har særlig interesse indenfor bevægeapparatets lidelser og reumatologiske sygdomme.

Sideløbende med speciallægeuddannelsen har Gobind Singh Kalsi arbejdet som idrætslæge. Han er medlem af Dansk Idrætsmedicinsk Selskab.

Læge Kristian Müller

Kristian Müller: 46 år, gift, tre børn.

Kristian Müller er uddannet læge fra Københavns Universitet 2004. Han er speciallæge i almen medicin og bredt uddannet i Region Sjælland. Han er især interesseret i børnesygdomme, livsstilsrelaterede lidelser samt kvindesygdomme.

Sideløbende med sin speciallægeuddannelse har Kristian Müller 10 års rådgiver- og samtaleerfaring inden for seksualitet. Han har fungeret som underviser og rådgiver af unge i seksualitet samt medicinsk supervisor for andre rådgivere inden for seksuel sundhed.